Trebinje na sajmu turizma u Budvi | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Trebinje na sajmu turizma u Budvi

Izvor: Radio Trebinje | Datum:19.03.2018.

JU Turistička organizacija grada Trebinja učestvovaće na 27. Međunarodnom sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo „METUBES“, koji će se u od 22. do 24. mart održati u Budvi.

„Nastup će po prvi put biti realizovan u okviru samostalnog promotivnog štanda veličine 16 m2, gdje će posjetiocima i stručnoj javnosti Crne Gore i regiona biti predstavljena cjelokupna turistička ponuda Trebinja kao i privredni subjekti koji se bave pružanjem usluga u turizmu. Ako se uzme u obzir blizina tržišta i veliki broj turista koji u Trebinje dolazi iz ovog dijela Crne Gore, posebno kroz realizaciju jednodnevnih organizovanih obilazaka, ovaj sajam je jedan od najznačajnijih za predstavljanje turističke ponude Trebinja“, kažu u Turističkoj organizaciji našeg grada.

Na sajmu sa više od dvije decenije tradicije turističkom tržištu Crne Gore biće predstavljene turističke destinacije, smještajni kapaciteti, ugostiteljski objekati i usluge, programi turističkih agencija i prevoznika u funkciji turizma, organizatori kongresa, kulturnih, sportskih i drugih manifestacija.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: