Rukometaši Leotara, na putu ka Premijer ligi BiH, u subotu dočekuju ekipu iz Bijeljine | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Rukometaši Leotara, na putu ka Premijer ligi BiH, u subotu dočekuju ekipu iz Bijeljine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:24.05.2018.

Rukometaši Leotara u subotu dočekuju ekipu iz Bijeljine u utakmici koja će direktno odlučiti o putniku u Premijer ligu BiH.

Poslije odigranog 21 kola u Prvoj ligi Republike Srpske, RK Leotar se nalazi na 2. mjestu sa osvojenih 45 bodova, jednim bodom više od RK Bijeljine. Ulazak u Premijer ligu BiH rukometaši iz Trebinja čekaju već 5 godina.
"Nadamo se da je došlo vrijeme da se naš Leotar vrati u najviši rang takmičenja, i da će ljubitelji rukometa u Trebinju i Hercegovini ponovo imati priliku da gledaju najbolji rukomet i navijaju za svoj klub protiv Borca, Izviđača, Vogošće, Zrinjskog, Sloge i ostalih klubova elitnog takmičenja", poručuju iz RK Leotar, te dodadju da svi sa velikim uzbuđenjem čekaju meč.

U ovoj presudnoj utakmici potrebna im je podrška navijača, te se u RK Leotar nadaju da će u subotu  Sportska dvorana "Miloš Mrdić" biti do kraja ispunjena i da će podrška  domaćem timu biti na najvišem nivou.

Utakmica RK Leotar - RK Bijeljina igra se u subotu, 26.maja u  Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" od 19 časova.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: