Novi filmovi u bioskopu (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Novi filmovi u bioskopu (VIDEO)

Izvor: kc trebinje | Datum:10.05.2018.

Trebinjska publika će narednih dana imati priliku da uživa u dva nova filmska ostvarenja. Riječ je o filmovima "Luka i čarobni muzej", koji će se prikazivati od 18 časova, i "Incident iz zemlje duhova" od 20 časova.

SADRŽAJ FILMA "LUKA I ČAROBNI MUZEJ":

Luka je pametan ali previše živahan dječak s jednom ambicijom: završiti posljednji nivo svoje kompjuterske igre. Jednom kad završi u dvorani slavnih igrača video-igara, njegov odsutni otac, gospodin Spejbl će se napokon ponositi njime. Međutim, završetak igrice će biti tek početak velike avanture koja će odvesti Luku, njegovog psa Džekija i drugaricu Moniku u davno zaboravljeni muzej lutaka, gdje će Luka vratiti u život sve lutke, pa tako i groznog lutkara! Pobjeda nad ludim lutkarom neće samo spasiti njegovog oca već i cijeli grad od ljutite i drvene sudbine…

IZVORNO IME: Harvie and the Magic Museum

REŽIJA:  Martin Kotik (Martin Kotik), Ina Evlanikova (Inna Evlannikova)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, avantura

TRAJANJE: 86 min.

CIJENA: 4,00 KM

SADRŽAJ FILMA "INCIDENT U ZEMLJI DUHOVA":

Film prati život majke dvoje djece koja je naslijedila dom od svoje tetke. Već prve noći u novoj kući majka se suočava sa ubojitim uljezima i bori se za živote svojih ćerki. Šesnaest godina kasnije, kada se ćerke opet okupe u toj kući, stvari postanu još više čudne.

IZVORNO IME: Incident in a Ghost Land

REŽIJA: Paskal Logije (Pascal Laugier)

ULOGE: Kristal Rid (Crystal Reed), Anastasija Filips (Anastasia Phillips), Milen Farmer (Mylène Farmer), Emilija Džouns (Emilia Jones)

ŽANR: Horor

TRAJANJE: 91 min.

CIJENA: 4,00 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: