Zabrana za teretna vozila od Nikšića prema granici sa RS | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Zabrana za teretna vozila od Nikšića prema granici sa RS

Izvor: SRNA | Datum:25.02.2018.

Auto-moto savez Crne Gore /AMSCG/ saopštio je da su magistralni putevi Nikšić-Plužine prema granici sa Republikom Srpskom i Nikšić-Šavnik-Žabljak zatvoreni za saobraćaj teretnih vozila zbog snijega koji je danas napadao.

Na ostalim putnim pravcima padavine nisu promijenile režim saobraćaja. Moguća je poledica na putevima u višim predjelima, a jak vjetar dodatno otežava vožnju. Na putevima koji vode pored rijeka i kosina ima sitnijih odrona.

Pod uticajem hladnog sibirskog talasa sa istoka snježni pokrivač prekrio je veći dio Crne Gore. Najviše snijega palo je na Žabljaku, a padao je i na primorju.

Nadležne službe poručile su da su spremne da reaguju u slučaju većeg nevremena.

I sutra se u većem dijelu Crne Gore očekuje snijeg, ponegdje i mećava. Jutarnja temperatura od minus 15 do nula, najviša dnevna od minus 12 do pet stepeni.

Upotreba zimske opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: