Trebinje: Održano gradsko takmičenje iz matematike i francuskog | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje: Održano gradsko takmičenje iz matematike i francuskog

Izvor: Radio Trebinje | Datum:26.02.2018.

Tina Milivojević, učenica osmog razreda Osnovne škole „Vuk Karadžić„ pobjednica je gradskog takmičenja iz francuskog jezika, koje je u organizaciji ove škole proteklog vikenda održano u Trebinju.

Gradsko takmičenje je održano i iz matematike, za učenike sedmih, osmih i devetih razreda.

Učenik sedmog razreda Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Danilo Pujić bio je najbolji od svojih vršnjaka, osvojivši prvo mjesto. Prvo mjesto na gradskom takmičenju kod osmaša osvojila je  Ivana Ćuk, učenica Osnovne škole „Sveti Vasilije Ostroški„ a Ivana Radovanović iz Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj „ najbolja je matematičarka među osmašima.

Pobjednici gradskog takmičnja direktno su se plasirali na regonalna takmičenja, koja će se održati narednog mjeseca. Za najbolje iz predmeta matematika takmičenje će biti organizovano u Osnovnoj školi „Risto Proroković“ u Nevesinju, dok će u trebinjskoj Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ biti održano takmičenje iz francuskog jezika.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: