Sutra hladno i oblačno uz slab snijeg | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sutra hladno i oblačno uz slab snijeg

Izvor: Srna | Datum:26.02.2018.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje oblačno vrijeme sa slabim snijegom i najvišom temperaturom do minus dva stepena Celzijusova.

Ujutro i prije podne očekuje se oblačno i vrlo hladno vrijeme sa slabim do umjerenim snijegom i blagim porastom snježnog pokrivača, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Na jugu će snijeg padati samo povremeno, a od sredine dana padavine će oslabiti u većini krajeva.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjevernih smjerova. 

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus 11 do minus četiri stepena, u višim predjelima od minus 16, a najviša dnevna od minus sedam do minus dva stepena, na jugu do tri, a u višim predjelima od minus 11 stepeni Celzijusovih. 

U većem dijelu Republike Srpske i FBiH danas preovladava oblačno vrijeme sa snijegom. 

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus 19 stepeni, Drinić, Han Pijesak i Mrakovica minus 11, Mrkonjić Grad i Kalinovik minus 10, Krupa na Uni i Sokolac minus devet, Novi Grad minus osam, Banjaluka i Gacko minus sedam, Srebrenica minus šest, Rudo, Bijeljina i Nevesinje minus pet, Foča i Višegrad minus tri, Bileća nula, Mostar jedan i Trebinje dva stepena Celzijusova.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: