Foča: U utorak humanitarno veče 'Za jednu posebnu majku' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Foča: U utorak humanitarno veče 'Za jednu posebnu majku'

Izvor: Srna | Datum:01.03.2018.

Humanitarno veče pod nazivom "Za jednu posebnu majku" posvećeno nepokretnom Aleksandru Milutinoviću i njegovoj majci koja dvije decenije brine o njemu, biće organizovano u utorak, 6. marta u Foči.

Humanitarno veče, u susret 8. martu - Danu žena, organizuje Centar za socijalni rad Foča u saradnji sa osnovnim školama "Sveti Sava" i "Veselin Masleša", Osnovnom muzičkom i Srednjom bogoslovskom školom, kao i Kulturno-umjetničkim društvom "Foča".

Humanitarno veče biće održano u sali Gradskog pozorišta, a prihod od prodatih ulaznica namijenjen je porodici tridesetosmogodišnjeg Aleksandra Milutinovića iz Foče, koji je već dvije decenije nepokretan i bez sposobnosti govora.

Centar za socijalni na ovaj način želi da Aleksandru nabavi ortopedsko pomagalo za vertikalizaciju, ali i da pruži podršku njegovim roditeljima, posebno majci Milanki koja svakodnevno brine o nepokretnom sinu.

Aleksandar je nepokretan od 18. godine, kada je nesrećnim slučajem teško ranjen u glavu.

Humanitarno veče, u okviru kojeg će učenici fočanskih škola i folkloraši prirediti bogat kulturno-umjetnički program, počeće u 18.00 časova, a ulaz je tri KM.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: