Sutra još toplije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sutra još toplije

Izvor: Srna | Datum:09.03.2018.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje još toplije i uglavnom sunčano vrijeme, sa najvišom temperaturom do 18 stepeni Celzijusovih.

Više oblaka biće na jugozapadu i u centralnim predjelima, gdje je ponegdje moguća i slaba kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Vjetar će biti slab do umjeren, jugozapadni, ponegdje u višim predjelima Krajine pojačan. 

U Republici Srpskoj i FBiH danas je preovladavalo sunčano vrijeme, sa malom do umjerenom oblačnošću, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus četiri, Mrakovica četiri, Kalinovik sedam, Gacko i Ivan sedlo osam, Han Pijesak i Nevesinje devet, Livno i Sokolac 10, Mrkonjić Grad, Srbac i Sarajevo 12, Bileća, Ribnik, Rudo, Šipovo, Višegrad, Široki Brijeg i Trebinje 13, Grude, Jajce i Srebrenica 14, Foča, Bihać i Sanski Most 15, Banjaluka, Bijeljina, Brčko, Mostar, Prijedor, Stolac, Tuzla, Zenica i Zvornik 16, te Doboj i Neum 17 stepeni Celzijusovih.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: