Sutra oblačno sa kišom | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sutra oblačno sa kišom

Izvor: Srna | Datum:12.03.2018.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno oblačno sa kišom.

Ujutru će u Hercegovini i na jugozapadu Krajine biti oblačno sa kišom mjestimično, u ostalim predjelima suvo uz promjenljivu oblačnost i sunčane intervale, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana i popodne kiša će zahvatiti i ostale predjele. Na istoku će kiša biti slaba i povremena, a umjerene padavine očekuju se na jugu i zapadu. 

Jutarnja temperatura vazduha biće od četiri do osam, a najviša dnevna od 10 do 16 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Danas je u Republici Srpskoj i FBiH bilo umjereno do pretežno oblačno, pljuskovi su registrovani po Hercegovini, Krajini, zapadnim, jugozapadnim, centralnim i sjevernim područjima. 

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Gacko, Kalinovik i rakovica devet stepeni, Livno 10, Han Pijesak i Nevesinje 12, Mrkonjić Grad, Bugojno i Sokolac 14, Novi Grad, Šipovo, Grude, Jajce, Sanski Most i Sarajevo 15, Bileća, Bihać, Prijedor, Široki Brijeg i Trebinje 16, Foča, Banjaluka, Ribnik i Srbac 17, Gradačac, Mostar i Neum 18, Bijeljina, Srebrenica, Višegrad, Stolac i Zenica 19, Rudo, Brčko, Tuzla i Zvornik 20 i Doboj 21 stepen Celzijusov.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: