Gacko: Održano humanitarno veče za Jelenu Đurović | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gacko: Održano humanitarno veče za Jelenu Đurović

Izvor: Opština Gacko | Datum:15.03.2018.

Osnovci, srednjoškolci, „Dječiji vrtić“ Gacko, Kulturno-umjetnička društva „Zelengora“ i „Sava Vladislavić“, Udruženje guslara i epskih pjesnika „Tešan Podrugović“ i mnogobrojni Gačani koji su prisustvom bili dio sinoćne humanitarne večeri, složno su dali svoj doprinos za pomoć Jeleni Đurović.

Od prodaje ulaznica i dobrovoljnim prilogom u kutiji koja je bila postavljena u holu Doma kulture, prikupljeno je 3.168 KM namijenjenih za njeno liječenje.

Organizovanjem ove večeri, Gacko je još jednom pokazalo humanost, zajedništvo, snagu i jedinstvo onda kada je to najpotrebnije.

I mnogi ugostiteljski objekti pridružili su se ovoj akciji postavljanjem kutija za prikupljanje novčanog priloga za Jelenu.

Organizatori humanitarne večeri bili su OO „Crveni krst“ Gacko i „Kulturno-sportski centar“ Gacko, na inicijativu mladih „Crvenog krsta“ Gacko.

Pomoć za Jelenino liječenje se nastavlja. Oni koji su u mogućnosti da pomognu, mogu to učiniti uplatom na žiro račun Opštinske organizacije Crvenog krsta Gacko, na broj: 56200800002678-23 (Razvojna banka), sa naznakom – Za liječenje Jelene Đurović.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: