Berkovići: Pomoć za porodicu Mihić | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Berkovići: Pomoć za porodicu Mihić

Izvor: Opština Berkovići | Datum:16.03.2018.

Iz Opštinske organizacije Crvenog krsta Berkovići obavještavaju o do sada prikupljenim novčanim sredstvima za porodicu Mihić Milivoja iz Ljutog Dola. Milivoje je samohrani otac troje maloljetne djece, kome je supruga preminula prošle godine, a pomoć im je bila prijeko potrebna.

Prikupljeno je  ukupno 10 585 KM, od čega je Kabinet Predsjednika Republike Srpske donirao  5.000 KM, Opština Berkovići 2.000 KM, a ostali donatori 3.585 KM.

Donirana sredstva u iznosu od 5.000 KM utrošena su u izgradnju septičke jame,izgradnju kupatila, a izvršena je i adaptacija hodnika i dječije sobe. Adaptacija kuhinje, za šta je nabavljen materijal, je u toku.

Sredstva dodjeljena od strane Kabineta Predsjednika Republike Srpske namjenjana su za adaptaciju krovne konstrukcije koja je u izuzetno lošem stanju.

Iz Crvenog krsta Berkovići napominju da su svi radovi odrađeni na volonterskoj osnovi i još jednom se zahvaljuju svim donatorima i volonterima na pomoći ovoj porodici.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: