Mališanima predstavljena policijska oprema | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Mališanima predstavljena policijska oprema

Izvor: Srna | Datum:26.03.2018.

Pripadnici Policijske uprave /PU/ Trebinje danas su organizovali "Dan otvorenih vrata" za djecu predškolskog uzrasta sa područja grada koju su upoznali o osnovnoj policijskoj opremi.

Portparol PU Trebinje Jovana Cvijetić istakla je da ovim aktivnostima počinje obilježavanje 4. aprila - Dana policije, koju će ova uprava obilježiti u ponedjeljak 2. aprila.

Policija je mališanima pokaza osnovnu opremu Jedinice za podršku, planinarsku opremu, opremu Odjeljenja za kriminalističku tehniku i Protivdiverzionu zaštitu, kao i opremu Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja.

Mališanima je najinteresantnije bilo da sjede u policijskom automobilu i koriste njihovu opremu, da sjede na motoru i da se igraju sa obučenim psima.

"`Dan otvorenih vrata` jedna je od naših najljepših aktivnosti, jer kada nam mališani dođu u posjetu nema negativnih vijesti", istakla je Cvijetićeva.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: