'Dječiji vrtić' Gacko: Konkurs za upis djece | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

'Dječiji vrtić' Gacko: Konkurs za upis djece

Izvor: Opština Gacko | Datum:14.05.2018.

Roditelji koji su zainteresovani da njihova djeca borave u „Dječijem vrtiću“ Gacko u radnoj 2018/2019. godini, mogu svoju djecu prijaviti u periodu od 14. maja do 15. juna 2018. godine, do kada je Konkurs otvoren.

Uz obrazac Prijave koju će roditelji popuniti u Dječijem vrtiću, roditelj je dužan dostaviti Izvod iz matične knjige rođenih djeteta.

Upis djece u ustanovu obaviće se u periodu od 13. do 24. avgusta na osnovu ljekarskog uvjerenja i laboratorijskih nalaza koji sadrže bris nosa i grla i nalaz stolice.

Broj djece u grupama je preciziran Zakonom o predškolskom obrazovanju i vaspitanju i prijem će se odobriti po uzrasnim grupama i to:
– Mlađa vrtićka grupa – 21 dijete;
– Srednja vrtićka grupa – 24 djece;
– Starija vrtićka grupa – 25 djece;
– Produženi boravak od prvog do trećeg razreda Osnovne škole.

U slučaju većeg broja zainteresovanih, Vrtić će uz saglasnost osnivača razmotriti upis i većeg broja djece, a maksimalno do 20% od propisanog broja djece po grupama, ili formirati još jednu vaspitnu grupu.

Prijave na Konkurs se primaju u Dječijem vrtiću Gacko, kancelarija pedagoga, svakim radnim danom od 11:00 do 14:00 časova u toku trajanja Konkursa.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

Sve dodatne informacije po Konkursu roditelji djece mogu dobiti u prostorijama „Dječijeg vrtića“ Gacko ili na telefon broj 059/472-750 za vrijeme trajanja Konkursa u toku radnog vremena.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: