'Palačinkijada' za vikend na Tjentištu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

'Palačinkijada' za vikend na Tjentištu

Izvor: radio foča | Datum:15.08.2018.

U Nacionalnom parku Sutjeska, u subotu, 18.avgusta sa početkom u 12 časova na terenima Sportsko-rekreativnog centra po drugi put biće održana manifestacija pod nazivom “Palačinkijada”.

Umijeće u pripremi raznih varijacija ove poslastice pokazaće mnogobrojni kuvari i ugostitelji sa područja Foče i Tjentišta. Pored besplatne degustacije, posjetioci će biti u prilici da prisustvuju prezentacijama koje organizuje kompanija Metalac, koje pored promotivnog imaju i prodajni karakter.

Zainteresovani posjetioci koji sa sobom ponesu potvrdu o zaposlenju i ličnu kartu, moći će kupiti proizvode kompanije “Metalac” po povoljnim cijenama i uslovima plaćanja na rate preko firme.

Iz Foče je obezbjeđen prevoz za sve zainteresovane učesnike sa polaskom u jutarnjim časovima. Učešće se može potvrditi na [email protected] ili telefonom na broj 058/233-102 i 058/233-130.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: