'Socijalizacija djece RS': U Bečiće putuje jedanaestoro djece iz Gacka | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

'Socijalizacija djece RS': U Bečiće putuje jedanaestoro djece iz Gacka

Izvor: Opština Gacko | Datum:25.08.2018.

U okviru projekta „Socijalizacija djece RS – 2018“, koji sprovodi Centar za socijalni rad Gacko u saradnji sa Javnim fondom dječije zaštite, na more u Bečiće ide jedanaestoro djece iz Gacka.

To su djeca iz Udruženja 4+, BORS-a i djeca koja se nalaze u stanju socijalne potrebe ili su korisnici usluga CSR-a. Na more djeca idu danas,  25. avgusta i ostaju 10 dana. Polazak sa autobuske stanice je u 13 časova.

Ovim projektom obuhvaćeno je ukupno oko 150 djece, a osim djece iz Gacka, u Bečićima će boraviti i djeca iz Banja Luke, Višegrada i Nevesinja. U pratnji ide i stručni tim koji čine vaspitači, instruktori plivanja (sportski animatori), medicinsko osoblje, psiholog i koordinator. G

rupa je heterogena, različite socijalne i starosne strukture. Akcenat je na djetetu i razvoju njegovih latentnih sposobnosti i potencijala. Cilj je socijalizacija, osamostaljivanje, razvoj socijalno poželjnih osobina koje će djeci olakšati dalje funkcionisanje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: