Gacko: Prvi dan nove školske godine za 1.137 učenika | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gacko: Prvi dan nove školske godine za 1.137 učenika

Izvor: radio gacko | Datum:03.09.2018.

Ove godine je u OŠ „Sveti Sava“ u Gacku više je prvaka nego predhodnih godina, ali je ukupan broj učenika manji za skoro jedno odjeljenje saznaje Radio Gacko iz razgovora sa direktorom Nikolom Milinkovićem.


Jutros je u školske klupe sjelo 759 učenika, od čega 84 prvaka.

Za najmlađe učenike planiran je svečani prijem u holu škole i tom prilikom uručiće im se prigodni pokloni. Učenici su raspoređeni u 43 odeljenja, a nastava će se, pored centralne, odvijati i u šest područnih škola.

Direktor Milinković za naredni period najavljuje i značajnije infrastrukturne radove, prvenstveno zamjenu krovne konstrukcije na školama u Gacku i Avtovcu.
I SŠC“Pero Slijepčević“ jutros je otvorio vrata za 378 učenika raspoređenih u 17 odjeljenja, što je za jedno odjeljenje manje u odnosu na prošlu godinu potvrdio nam Aleksandar Purović, direktor ove ustanove.
U četiri odjeljenja prvih razreda upisano je 100 učenika, a ljetnji raspust iskorišten je za neke sitnije popravke na sistemu grijanja i krečenje prostorija.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: