Nedjelja djeteta obilježena i u udruženju 'Rastimo zajedno' u Gacku (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nedjelja djeteta obilježena i u udruženju 'Rastimo zajedno' u Gacku (FOTO)

Izvor: opština gacko | Datum:04.10.2018.

U okviru sedmice u kojoj se podsjećamo na dječija prava, korisnici udruženja „Rastimo zajedno“ iz Gacka danas su kroz druženje i zabavu sa svojim prijateljima obilježili Nedjelju djeteta.

U već tradicionalnim „Igrama bez granica“ pomogli su im volonteri Crvenog krsta, srdnjoškolci i osnovaca, mališani Dječijeg vrtića kao i predstavnici Centra za socijalni rad. 

Za sve učesnike domaćini su pripremili nagrade, a najbolji su dobili i diplome.

Da je ova sedmica samo podsjetnik da djecu trebamo čuvati, poštovati i voljeti svaki dan, pozdravljajući sve istakla je predsjednik Upravnog odbora ove ustanove, Gordana Kekić.

„Danas su naši korisnici uz pomoć prijatelja  kroz igru i druženje obilježili Nedjelju djeteta. Djeca su naša budućnost. Ovogodišnji slogan „Vjerujem u sebe“ govori nam da svi koji su iključeni u proces vaspitanja, odgajanja i obrazovanja djece treba da stvore djeci samopouzdanje i samopoštovanje, kako bi u budućnosti mogli da postignu neke rezultate. Svi koji učestvujemo u obilježavaju sedmice poštovanja dječijih prava, podržavamo različitost i uvažavamo ovu djecu“, rekla je Kekić.

Nedjelja djeteta ove godine obilježava se od 1. do 7. oktobra, pod sloganom „Vjerujem u sebe“.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: