Sela bez struje, lokalni putevi neprohodni | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sela bez struje, lokalni putevi neprohodni

Datum:07.03.2015.

Zbog kvarova nastalih usljed nevremena, potrošači koji se snabdjevaju sa dalekovoda Lastva - Ljubomir, Tvrdoš - Brda i Zupci, nemaju struju, saopšteno je jutros iz trebinjskog Opertivnog centra. Radovi su u toku i, ukoliko vremenski uslovi dozvole, kvarovi će biti otklonjeni.

dalekovod-snijeg-1Iako su juče opštine Bileća, Gacko i Berkovići, nakon višečasovnog prekida, dobile struju i dalje ima problema u snabdjevanju potrošača na području ovih opština, kao i u Nevesinju i Ljubinju, navode u „Elekro-Hercegovini“, a snijeg i jak vjetar otežva rad električara.

Putni pravci u višim krajevima Hercegovine su prohodni, ali se saobrća otežano i neophodno je posjedovanje zimske opreme.

U „Gackoputevima“ navode da na području ove opštine ima snježnih nanosa na kolovozima, ali se putevi redovnoi čiste i nema većih problema u odvijanju saobrćaja.

Kako saznajemo u „Nevesinjeputevima“ zbog snježnih nanosa i olujnog vjetra otežano se saobraća na saobrćanjicma koje održava ovo preduzeće, povremeno ima zastoja na reginalinim putevim, dok su lokalni putevi neprohodni.

Izvor: Radio Nevesinje


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: