Gacko, Bileća i Berkovići dobili struju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gacko, Bileća i Berkovići dobili struju

Datum:06.03.2015.

Opštine Gacko, Bileća i Berkovići dobile su električnu energiju nakon što su sanirani kvarovi na 110–kilovoltnom dalekovodu Trebinje-Bileća, dok područje Ljubinja djelimično ima struju.

struja-snijegRukovodilac trebinjske Radne jedinice “Elektroprenosa BiH” Vukašin Stolica, Srni je potvrdio da je kvar na dalekovodu otklonjen oko 16.00 časova.

Stanovnici Gacka, Bileće i Berkovića bez struje su bili od sinoć.

Rukovodilac tehničkih poslova “Elektro-Hercegovine” Trebinje Nebojša Rikalo kaže da je dio Ljubinja snabdjeven električnom energijom iz Trebinja preko Veličana, te da se intenzivno radi na saniranju kvara na 35-kilovoltnom dalekovodu od Stoca do Ljubinja. Rikalo očekuje da će tokom dana kvarovi biti otklonjeni, napominjući da jedan dio dalekovoda pripada opštini Stolac u Federaciji BiH.

Na području Trebinja, dodaje Rikalo, i dalje su bez struje područja trebinjskih brda, Zubaca, Jasena i Ljubomira.

Rikalo ističe da ekipe “Elektro-Hercegovine” ulažu nadljudske napore da otklone kvarove na elektro-mreži u Nevesinju, gdje je više sela bez električne energije.

Izvor: Srna


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: