Foča: Učenička zadruga 'Mladost' organizuje 'Sedmicu reciklaže' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Foča: Učenička zadruga 'Mladost' organizuje 'Sedmicu reciklaže'

Izvor: radio foča | Datum:17.11.2018.

Učenička zadruga „Mladost“ Osnovne škole „Sveti Sava“, Foča organizuje „Sedmicu reciklaže“ koja se sprovodi od ponedeljka, 19. do petka 23. novembra.

Cilj ove akcije je prikupiti što više papirne i plastične ambalaže koja se u školi inače prikuplja i prodaje. Pored toga, akcija se sprovodi na teriitoriji grada a svi građani koji imaju takvu vrstu ambalaže, mogu je predati učenicima koji će doći na njihova vrata i preuzeti ambalažu.

Osim što učenici na ovaj način žele zaraditi novac kojim će pomoći odlazak na ekskurziju svojim drugarima koji to ne mogu, oni žele podići svijest građana kada je u pitanju reciklaža i zaštita životne sredine uopšte.

Svi koji žele pomoći ovu aktivnost učenika Osnovne škole „Sveti Sava“, ambalažu mogu donijeti i u školu svakim radnim danom, od 7 do 19 časova, saopšteno je iz Učeničke zadruge.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: