Željki Cvijanović priznanje za ličnost godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Željki Cvijanović priznanje za ličnost godine

Datum:14.12.2018.

Ličnost godine u izboru "Nezavisnih novina" je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović. Na manifestaciji "Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja" proglašeni su i najbolji ministri u obje entitetske vlade, ali i privrednici i druge značajne ličnosti.

Izrazivši zahvalnost Nezavisnim novinama na ovoj velikoj nagradi, Cvijanovićeva je istakla da je ovo priznanje i njoj i onima koji su u nju imali povjerenje.

Najbolji ministar u Vladi Republike Srpske prema izboru čitalaca "Nezavisnih novina" je ministar nauke i tehnologije Alen Šeranić, a u Vladi Federacije BiH ministar rada i socijalne politike Vesko Drljača.

Za najboljeg ministra u Savjetu ministara izabran je Josip Grubeša, ministar pravde.

Prilikom odluke o dodjeli pri­zna­nja za po­dvig go­di­ne, pod nazivom "Jelena Trikć - Majka Hrabrost", uređivački kolegijum "Nezavisnih novina" je imao veoma mnogo kandidata. U konkurenciji najhumanijih dijela ove godine priznanje za podvig godine odlazi u Mrkonjić Grad, u ruke Petra Lakića, Vladimira Vidića i Mirka Galića.

Nagrada privrednik godine pripala je direktoru "Olimpijskog centra Jahorina" Dejanu Ljevnaiću.

Novinarsku nagradu "Nikola Guzijan" urednički kolegijum "Nezavisnih novina" ove godine dodijelio je Zoranu Krešiću.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: