'Jedan slatkiš – jedno dijete': Gatački srednjoškolci podijelili paketiće mališanima udruženja 'Rastimo zajedno' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

'Jedan slatkiš – jedno dijete': Gatački srednjoškolci podijelili paketiće mališanima udruženja 'Rastimo zajedno'

Izvor: opština gacko | Datum:29.12.2018.

U humanitarnoj akciji „Jedan slatkiš – jedno dijete“ koju je organizovao Savjet učenika SŠC „Pero Slijepčević“ Gacko, danas su podijeljena 52 paketića za djecu udruženja „Rastimo zajedno“ Gacko i socijalno ugroženih porodica sa područja opštine.

Ispred udruženja na poklonima se zahvalila Gordana Kekić, predsjednik Upravnog odbora udruženja.

„Ovo je još jedna uspješna godina za nas, a vi ste i ove godine kao i mnogo puta ranije, došli, posjetili naš centar i paketićima obradovali našu djecu. Iako ste jako mladi, ipak ste uspjeli da prepoznate problem, da se solidarišete sa našim korisnicima. Od srca vam hvala što ste i danas sa nama“, istakla je Kekić.

Član savjeta učenika SŠC, Marija Todorović, kaže da je riječ o akciji prikupljanja slatkiša koja je trajala proteklih dana, od kojih su napravili novogodišnje paketiće.

„U ovoj akciji smo prikupili 52 paketića. Te paketiće smo skupljali u prodavnicama d.o.o „Lipnik“ , marketu „Tropiko“ i Slatkoj kući. Veliki broj građana se odazvao, pa smo tako uspjeli da sakupimo sve paketiće. 16 smo podijelili djeci sa posebnim potrebama „Rastimo zajedno“ a ostatak paketića je otišao za socijalno ugrožene porodice. Zahvaljujemo se svim građanima koji su se odazvali ovoj akciji, jer naše malo znači nekome mnogo. Ovo je veliki gest, posebno što smo mi mladi i čast nam je učiniti nekoga srećnim“, zaključuje Marija.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: