Gacko: Održano Regionalno takmičenje iz matematike | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gacko: Održano Regionalno takmičenje iz matematike

Izvor: opština gacko | Datum:26.02.2019.

U SŠC „Pero Slijepčević“ Gacko održano je 26. Regionalno takmičenje iz matematike.

U konkurenciji prvih razreda, prva je bila Nataša Savić iz Nevesinja. Drugo mjesto je pripalo Mariji Parežanin iz Trebinja, dok su treće mjesto podijelile Ivana Radovanović i Romana Roganović iz Trebinja. Učenica iz SŠC „Pero Slijepčević“, Nikolina Grgur, zauela je 4. mjesto.

U drugim razredima najbolji je bio Aleksa Turnić iz Trebinja. Na drugo mjesto se plasirala Julija Kureš iz Bileće, dok su treće podijelili učenici iz Gacka, Anđela Crnogorac i Slaven Ivković.

Kada su u pitanju rezultati u konkurenciji trećih razreda, prvo i drugo mjesto osvojile su učenice iz Trebinja, Lana Ivković i Anja Dučić, dok su treće mjesto su zauzeli Luka Papić iz Bileće i Stefan Kovačević iz Gacka.

Učenik Marko Zubac iz Nevesinja, najbolji je bio u konkurenciji učenika četvrtih razreda. Drugo mjesto je osvojila Ivana Janković iz Trebinja, a treće takođe Trebinjka, Ivana Kašiković.

ODRŽANO I ŠKOLSKO TAKMIČENJE IZ ENGLESKOG JEZIKA

Osim iz matematike, protekle subote odžano je i školsko takmičenje iz Engleskog jezika, za učenike SŠC „Pero Slijepčević“.

Najbolja je bila Andrea Vuković koja je osvojila 85 bodova. Na drugom mjestu se našla Lidija Buha – 80,5 bodova, dok su treće mjesto sa osvojenih 76 bodova podijelili Boriša Slijepčević i Luka Ivković.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: