Berkovići: Rok za prijavu za odlazak u Bečiće 18. mart | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Berkovići: Rok za prijavu za odlazak u Bečiće 18. mart

Izvor: opština berkovići/ herceg tv | Datum:01.03.2019.

Projektom JU Javni fond za dječiju zaštitu RS „Socijalizacija djece Republike Srpske – 2019.“, obuhvaćena su sva djeca uzrasta od 6 do 15 godina (koja po konkursu ispunjavaju uslove), kao i djeca i omladina sa posebnim potrebama do 18 godina starosti, koji do sada nisu bili učesnici ovog projekta.


Projekat se realizuje u Omladinskom hostelu „Užice“ u Bečićima, Republika Crna Gora u periodu od 20.05.2019. do 21.09.2019. godine.

JU Javni fond za dječiju zaštitu Republike Srpske raspisao je, takođe, konkurs za izbor vaspitača projekta „Socijalizacija djece Republike Srpske – 2019. godine“. Konkurisati može stručno osoblje: prosvjetni radnici, socijalni radnici, psiholozi, pedagozi, defektolozi koji posjeduju iskustvo u radu sa djecom. 
Roditelji i zainteresovano osoblje sa područja opštine Berkovići, prijave podnose u Službi socijalne i dječije zaštite do 18. marta.

Uslove za učešće u projektu mogu se naći na web stranici JFDZ RS (www.jfdz.org)


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: