Poklon majkama i svim ženama: U Gacku održan koncert povodom 8. marta (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Poklon majkama i svim ženama: U Gacku održan koncert povodom 8. marta (FOTO)

Izvor: opština gacko | Datum:08.03.2019.

U organizaciji Muzičke škole „Sveti Roman Melod“ i JU „Kulturno – sportski centar“ Gacko, sinoć je u Domu kulture održan koncert povodom 8. marta – međunarodnog praznika žena.

„Ko vas ne voli, drage dame, ima srce u kvaru ili na godišnjem odmoru. Živite uz više osmijeha, neka duga vaših želja ostane nepomućena i neka vas bol, tuga i strah opasno zaobilaze“, upućujući srdačne čestitke, rekao je profesor Miloš Šuković, koji je bio voditelj programa.

Program su otvorili oni najmlađi, pripremni hor muzičke škole pod rukovodstvom prof. Boja Miloševića. U nastavku večeri u velikom broju svirajući različite instrumenete, predstavili su se polaznici muzičke škole pod mentorstvom profesora iz Gacka i Nevesinja.

Scenu Doma kulture uljepšali su mališani Dječijeg vrtića, a publika je uživala i u stihovima posvećenim svim majkama, koje je govorila naša pjesnikinja, Dragica Ivanović.

Na kraju večeri, uz srdačne čestitke i želje za nastavak dobre saradnje, goste su pozdravili i organizatori koncerta, direktor JU KSC Gacko, Anđelka Boljanović i direktor Muzičke škole „Sveti Roman Melod“, Dragana Budalić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: