PK 'We dance' Gacko: Nove medalje sa takmičenja u Herceg Novom | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

PK 'We dance' Gacko: Nove medalje sa takmičenja u Herceg Novom

Izvor: opština gacko | Datum:12.03.2019.

Na nedavno održanom internacionalnm plesnom takmičenju u Herceg Novom, članovi plesnog kluba „We dance“ iz Gacka osvojili su prvo mjesto u kategoriji Mini kadeti – freestyle pom pom i drugo mjesto u kategoriji Kadeti – street dance.

Na takmičenje je išlo 35 članova plesnog kluba iz Gacka, i to mini kadeti, djeca od 3 do 7 godina i kadeti, djeca od 8 do 12 godina.

„Prezadovoljna sam učešćem plesača i organizacijom cjelokupnog takmičenja na čelu sa udruženjem 5678 Community iz Srbije. Moji plesači još jednom su pokazali da se rad, trud i redovni dolasci na treninge i te kako isplate i da ljubav prema onome što radimo uvijek donese zapažen rezultat“, istakla je trener, Emilija Stojanović. 

U planu ovog kluba su brojna takmičenja, ističe Stojanović. U Beograd odlaze 23. marta, u Banjaluku u aprilu, u Budimpeštu planiraju u maju i na Evropsko čirliding prvenstvo koje se održava u Rusiji u junu ove godine.

Na prvenstvu u Herceg Novom učešće je uzelo oko 2000 učesnika iz regiona.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: