Sjekači iz Foče bez premca | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sjekači iz Foče bez premca

Izvor: Glas Srpske | Datum:21.08.2019.

Treće takmičenje sjekača motorista iz velike porodice šumskih gazdinstava JP “Šume Republike Srpske” održano je proteklog vikenda u rogatičkom ŠG “Sjemeć”, a najuspješnija je bila ekipa ŠG “Maglić” iz Foče sa ukupno osvojena 3.552 boda, dok je u pojedinačnom takmičenju pobijedio najmlađi učesnik Miroslav Đorojević iz ŠG “Visočnik”.

Na takmičenju su učestvovala 33 takmičara, najbolji motoristi iz šumskih gazdinstava “Lisina” Mrkonjić Grad, “Gradiška” iz Gradiške, “Sjemeć” iz Rogatice, “Čemernica” iz Kneževa, “Maglić” iz Foče, “Romanija” sa Sokoca, “Gorica” iz Šipova, “Vučlevica” iz Čajniče, kalinovička “Zelengora”, “Visočnik” iz Han Pijeska i “Panos” iz Višegrada. Oni su se u šumama Sjemeća takmičili u obaranju stabala i kombinovanom prerezivanju, a okretanje vodilice i zamjena lanca na motornoj pili, kao i precizno prerezivanje i kresanje grana održano je u rogatičkom Sportsko-rekreativnom centru “9. januar”.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: