'Foto dan' u Foči | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

'Foto dan' u Foči

Izvor: Radio Foča | Datum:10.09.2019.

U okviru projekta "Tragom duše" koji provodi Vikimedijina zajednica u Republici Srpskoj, pod pokroviteljstvom Zadužbine Vikimedije, u Foči se u nedjelju 15. septembra organizuje foto dan.

Zainteresovani fotografi imaće priliku da fotografišu prirodna i kulturno-istorijska dobra sa područja opštine Foča i na taj način osvoje vrijedne nagrade.

Prijave do subote 14. septembra u Info centru Turističke organizacije opštine Foča u Ulici Kralja Petra ili na broj telefona 066/892-322.

Tragom duše je foto-konkurs koji za cilj ima popularizaciju kulturnih i prirodnih dobara Republike Srpske i unapređenje dostupnosti riznice kulturnog i istorijskog nasljeđa zemlje na internetu.

Na taj način se fotografije dobara Republike Srpske pridružuju konceptu otvorenog i slobodnog znanja i obrazovanja.

Foto-konkurs trajaće do 30.septembra.

Žiri sastavljen od stručnjaka iz relevantnih oblasti izabraće 20 najboljih autorskih fotografija u dvije kategorije, prirodna dobra i nepokretna kulturna dobra, koje će biti predstavljene javnosti na specijalnoj izložbi 26. oktobra



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: