Foča: Ispred studentskog doma napravljen teren za košarku | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Foča: Ispred studentskog doma napravljen teren za košarku

Izvor: SRNA | Datum:14.10.2019.

Uprava Studentskog doma Foča vlastitim sredstvima je ispred ovog objekta napravila igralište za košarku, a na zahtjev Studentskog parlamenta.


Igralište, čijom izgradnjom je unapređen kvalitet studentskog života, predato je danas studentima na upotrebu.

Zamjenik predsjednika Studentskog parlamenta Studentskog doma u Foči Nemanja Ilić napomenuo je da studentski standard u Foči raste, te da su izgradnjom igrališta dobili bolje uslove za rekreaciju.

Direktor Studentskog doma Srđan Drašković naveo je da je zadovoljan saradnjom sa studentima i njihovim predstavnicima, istakavši da ovaj dom posluje pozitivno, što im daje mogućnost da podržavaju sve prijedloge koji su usmjereni na poboljšanje studentskog standarda.

On je za sljedeću godinu najavio i ugradnju reflektora, kako bi studenti i ostali posjetioci novoizgrađenog košarkaškog terena mogli da igraju košarku i u večernjim časovima.

Studentski predstavnici i uprava Doma planiraju i izgradnju sprava za trening na otvorenom, a njihova naredna zajednička aktivnost je odlazak u Beograd na Međunarodni sajam knjige, za šta je uprava Studentskog doma obezbijedila dva autobusa. /kraj/aj/rb/foto



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: