Takmičenje za srednjoškolce iz BiH u izradi aplikacija | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Takmičenje za srednjoškolce iz BiH u izradi aplikacija

Izvor: SRNA | Foto: M:tel | Datum:28.10.2019.

Kompanija "M:tel" i ove godine je pokrenula takmičenje za srednjoškolce iz BiH u izradi aplikacija android, OS ili IOS za mobilni telefon ili tablet za šta najuspješniji mogu osvojiti nagrade.

Prva faza takmičenja traje do 22. novembra i podrazumijeva okupljanje timova sa najviše tri člana iz iste škole, te slanje ideja za mobilnu aplikaciju na imejl adresu /[email protected]/

"Nakon slanja ideje, slijedi faza izrade aplikacija koje se `M:telu` šalju do 17. januara, te takmičenje i izbor najboljih do pet aplikacija u BiH", saopšteno je iz "M:tela".

Ovo takmičenje ima i regionalni karakter jer se, zahvaljujući poslovanju grupe "Telekom Srbija", istovremeno organizuje i u Srbiji i u Crnoj Gori, pa će i ove godine pobjednici u BiH biti u prilici da se takmiče sa vršnjacima iz ovih zemalja.

"Promocija znanja, druženje sa vršnjacima iz regiona, ali i bogate nagrade, kao i studijsko putovanje na neku od evropskih stručnih IT konferencija, dobri su razlozi da se uključite u ovo takmičenje", poručili su iz "M:tela".

Više informacija o takmičenju, opštim uslovima, listi škola učesnica, te formularu za prijavu može se pronaći na zvaničnoj internet adresi kompanije.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: