Gacko: Izgradnja sportske dvorane – radovi teku predviđenom dinamikom | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gacko: Izgradnja sportske dvorane – radovi teku predviđenom dinamikom

Izvor: Opština Gacko | Foto: Opština Gacko | Datum:28.10.2019.

Zemljani radovi na izgradnji sportske dvorane u Gacku su završeni. U toku je nasipanje tampona, a početkom novembra kreće se sa izlivanjem betonske podloge na koju će biti postavljeni montažni elementi. Svi elementi se rade u Gračanici u preduzeću „Širbegović“, a u zavisnosti od vremenskih uslova, postavljanje kompletne montažne konstrukcije planirano je krajem decembra.

Prema riječima načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje i civilnu zaštitu, Alekse Zelenovića, osim zemljanih radova dosta je urađeno na nasipanju i okolnom uređenju, gdje će nakon dizanja konstrukcije biti pripremljena podloga za parking, rasvjetu, protiv požarnu zaštitu i ostale prateće elemente definisane projektom.

Radovi se izvode po predviđenoj dinamici i ugovoru.

Izvođač radova je konzorcijum „Antikorozija“ d.o.o. Gacko i „Širbegović inženjering“ d.o.o. Gračanica, a ukupna vrijednost radova iznosi oko 2 miliona 800 hiljada maraka.Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: