Savez opština i gradova Srpske obilježava 20 godina postojanja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Savez opština i gradova Srpske obilježava 20 godina postojanja

Izvor: RTRS | Foto: RTRS | Datum:29.10.2019.

Savez opština i gradova Republike Srpske obilježava danas i sutra jubilej - 20 godina postojanja.


 
Svečanosti povodom obilježavanja 20 godina Saveza opština i gradova Republike Srpske, koja će biti održana u banjalučkom hotelu "Bosna", prisustvovaće i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, predsjednik Vlade Radovan Višković i ministar privrede i preduzetništva Vjekoslav Petričević.

Svečanost će početi u 18.00 časova, a izjave za novinare planirane su za 17.30 časova.

Iz Saveza opština i gradova saopšteno je da se na proslavi jubileja, osim zvaničnika najvažnijih institucija Republike Srpske, očekuje i dolazak predstavnika Vlade Srbije, međunarodnih organizacija i ambasada, partnerskih asocijacija, lokalnih vlasti iz regiona i drugih gostiju.

Ovim povodom, u Banjaluci će sutra biti održana konferencija "Demografska kretanja i populaciona politika u jedinicama lokalne samouprave u Republici Srpskoj".

Skup, koji se organizuje u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta Republike Srpske, biće održan u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u 11.00 časova. Izjave za novinare planirane su za 10.30 časova.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: