Autobusi sa ljepotama Srpske krstare grčkim ulicama | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Autobusi sa ljepotama Srpske krstare grčkim ulicama

Izvor: Srpska info | Foto: Srpska info | Datum:05.11.2019.

Turistička organizacija Republike Srpske nastupiće na sajmu turizma Philoxenia u Solunu koji će se održati od 8. do 10. novembra ove godine, a za ovu priliku posebno su brendirani i gradski autobusi koji krstare solunskim ulicama.

Učešće na ovogodišnjem sajmu realizovaće se u saradnji sa Ambasadom BiH u Grčkoj, kao i sa Predstavništvom Republike Srpske u ovoj zemlji, koje je pružilo i kompletnu logističku podršku i pomoć u organizaciji sajma, kao i promociju nastupa na ovom događaju.

Pored TORS, na solunskom sajmu svoju ponudu predstaviće i turističke organizacije iz Foče, Višegrada i Trebinja, kao i OC Jahorina i Hercegovačka kuća.

Uz to, predstavnici iz Republike Srpske učestvovaće 8. i 9. novembra i na turističkom forumu Grčke, Srbije i Republike Srpske u organizaciji privrednih komora ovih zemalja, gdje će prezentovati najbolje od svoje ponude.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: