OBO Gacko: Obilježavanje Mitrovdana | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

OBO Gacko: Obilježavanje Mitrovdana

Izvor: Opština Gacko | Foto: Opština Gacko | Datum:05.11.2019.

Povodom Mitrovdana, Krsne slave Boračke organizacije Republike Srpske, Boračka organizacija Gacko i Crkvena opština Gacko obavještavaju članove porodica poginulih boraca, ratne vojne invalide, borce i ostale građane, da će se u petak, 08. novembra u crkvi Svete Trojice u Gacku sa početkom u 9 časova, biti služena Sveta liturgija, a nakon toga i parastos za poginule, nestale i umrle borce Odbrambeno – otadžbinskog rata Republike Srpske.

Nakon parastosa slijedi posjeta Spomen sobe i polaganje cvijeća na Centralni spomenik poginulim borcima VRS – „Kruna Gatačkim junacima“.

Boračka organizacija Gacko podsjeća da se, tradicionalno, centralna proslava Krsne Slave Boračke organizacije Republike Srpske obilježava u Nevesinju, 08. novembra, na Mitrovdan. Tim povodom Boračka organizacija Nevesinje poziva članove porodica poginulih boraca iz Gacka, čiji su najmiliji poginuli na nevesinjskom ratištu, da prisustvuju obilježavanju Krsne Slave Boračke organizacije Republike Srpske.Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: