Na sajmu u Banjaluci promocija najatraktivnijh ponuda | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Na sajmu u Banjaluci promocija najatraktivnijh ponuda

Izvor: RTRS | Foto: RTRS | Datum:12.11.2019.

Turistička organizacija Republike Srpske učestvovaće na 23. Međunarodnom sajmu turizma i ugostiteljstva koji će biti održan u naredna četiri dana u Banjaluci, najavljeno je iz ove organizacije.


Od sutra do subote, 16. novembra, biće održan i sajam prehrambene idustrije i poljoprivrede "Agros 2019" i sajam lova, ribolova, ekologije i sporta "Lorims 2019" pod objedinjenim nazivom Jesenji sajam 2019, navode iz Turističke organizacije Republike Srpske.

Na štandu Turističke organizacije Republike Srpske biće predstavljenje najatraktivnije ponude turističkih destinacija, sa akcentom na programe i sadržaje u kojima gosti mogu da uživaju u predstojećoj zimskoj sezoni.

Riječ je o ponudi avanturističkog turizma, nacionalnih parkova, siti brejk destinacija - Trebinje, Prijedor, Zvornik, Kostajnica, Laktaši, Kalinovik, Gradiška, Doboj, Kozarska Dubica, Šekovići, Srebrenica, te Nacionalni park "Drina" i Rimski municipijum Skelani.

Na štandu će biti predstavljeni i banjski centri, manifestacije ribolovnih revija Srpske i brojne druge atraktivne destinacije.

"Značajna pažnja biće posvećena i promociji olimpijske ljepotice Jahorine, koja ove sezone sija u punom sjaju i ostvaruje fenomenalne rezultate", ističu iz Turističke organizacije Republike Srpske.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: