Hipokratovo priznanje za doktora stomatologije Vladanka Karličića | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Hipokratovo priznanje za doktora stomatologije Vladanka Karličića

Datum:29.11.2019.

Protekle sedmice u Vijećnici Banskog dvora u Banjaluci je održana svečana sjednica Skupštine Komore doktora stomatologije Republike Srpske na kojoj su zaslužnim pojedincima i institucijama dodijeljene nagrade i priznanja.

Hipokratovo priznanje, odnosno nagrada za životno djelo i vrhunske rezultate dodijeljena je Prim. dr Vladanku Karličiću – uglednom stomatologu iz Trebinja.

Za doktora Karličića koji u svom dugogodišnjem radu iza sebe ima hiljade zadovoljnih pacijenata, ovo priznanje je velika čast.

“Drago mi je zbog ove nagrade koja dolazi kao potvrda dugogodišnjeg rada i zalaganja. Posebno zadovoljstvo mi predstavlja činjenica što se nagrada dodjeljuje na prijedlog kolega. Ovo priznanje je takođe i podstrek za budući rad i usavršavanje, te maksimalnu brigu o pacijentima”, izjavio je dr Karličić za etrebinje.Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: