Njemački proizvođač krastavaca nema nikakve veze sa Vučetićem | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Njemački proizvođač krastavaca nema nikakve veze sa Vučetićem

Datum:27.03.2015.

Njemačko preduzeće „Kühne“  koje je nevesinjskim poljoprivrednicima  ponudilo  poslovnu saradnju  u proizvodnji  industrijskog krastavca „kornišona“ nema nikakve veze sa bivšim direktorom Javnog preduzeća „Nikola Tesla“ Draganom Vučetićem, saopšteno je je danas iz Kabineta načelnika opštine Nevesinje. Posljednjih dana u pojedinim medijima Vučetićevo ime  dovođeno je u vezu sa njemačkim poslodavcem koji planira da u nekoliko opština Republike Srpske  pokrene proizvodnju krastavaca, što u opštini Nevesinje ocjenjuju kao obične spekulacije.

Načelnik opštine Momčilo Šiljegović naglašava  da je preduzeće „Kühne“  ozbiljan partner koji je ponudio korektne uslove nevesinjskim povrtlarima.

- Ovakve glasine dovode u dilemu poljoprivrednike koji su namjeravali  da potpišu ugovore sa njemačkim preduzećem  i tako obezvređuju ozbiljnu poslovnu ponudu – ističe Šiljegović.


Izvor: Radio Nevesinje

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: