Najava: Preventivna kampanja 'Niti 1 čaša prije vožnje' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Najava: Preventivna kampanja 'Niti 1 čaša prije vožnje'

Izvor: Ministarstvo saobraćaja i veza | Datum:13.12.2019.

Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Republička uprava za inspekcijske poslove Republike Srpske, Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, Auto-moto savez Republike Srpske, jedinice lokalne samouprave, kompanija „Molson Coors“kao strateški partner i Radio Televizija Republike Srpske kao medijski partner realizovaće u periodu od 16. decembra 2019. godine do 31. januara 2020. godine preventivnu kampanju pod nazivom „Niti 1 čaša prije vožnje“.

Kampanja ima za cilj povećanje nivoa bezbjednosti saobraćaja u Republici Srpskoj kroz smanjenje broja vozača koji u saobraćaju učestvuju pod dejstvom alkohola.

Početak kampanje biće ozvaničen konferencijom za medije koja će se održati u ponedjeljak, 16. decembra 2019. godine, sa početkom u 11,00 časova u Kulturnom centru „Staklenac“ u parku „Petar Kočić“ u Banjoj Luci.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: