Policija KPZ-a Foča darovala krv | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Policija KPZ-a Foča darovala krv

Izvor: Radio Foča | Foto: Radio Foča | Datum:23.12.2019.

Pripadnici policije Kazneno-popravnog zavoda Foča darovali su danas krv fočanskoj službi za transfuziju Zavoda za transfuzijsku medicinu Republike Srpske, koja je smještena u Univerzitetskoj bolnici.

U akciji koja je održana na inicijativu redovnih davalaca Mikice Ivanovića i Borka Radovića, dragocjenu tečnost dalo je deset pripadnika policijske službe KPZ-a.

Ivanoviću je ovo 21. put da je dao krv.

“Lijep je osjećaj pomoći ljudima. Ja i Borko smo redovni davaoci, što u akcijama, što po pozivu kada nekome zatreba, a sada su nam se pridružile i naše kolege, pa se nadam da smo solidno popunili zalihe krvi pred praznike ”, rekao je Ivanović.

Šef službe za transfuziju Senka Milić navela je da je za vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika davalaštvo smanjeno, tako da je svaka akcija pred praznike, poput današnje, i te kako dobrodošla da se obezbijede zalihe krvi.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: