Gacko: Preliminarna rang lista studenata koji su dobili stipendije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gacko: Preliminarna rang lista studenata koji su dobili stipendije

Izvor: Opština Gacko | Foto: Opština Gacko | Datum:23.12.2019.

Na Konkurs za dodjelu studentskih stipendija za školsku 2018/2019 godinu, koji je Opština Gacko raspisala 10. oktobra, a koji je bio otvoren do 25. oktobra, pristiglo je ukupno 205 studentskih zahtjeva. Nakon provjere svih pristiglih zahtjeva, utvrđeno je da od ukupnog broja studenata koji su konkurisali, 193 ispunjavaju uslove za dobijanje stipendije.

Studenti, djeca poginulih i umrlih boraca kao i djeca đaci generacije, stipendiraju se po posebnoj Odluci načelnika Opštine Gacko.

Obavještavaju se studenti koji su ispunili uslove propisane Konkursom da će potpisivanje Ugovora o stipendiranju  biti upriličeno u ponedeljak i utorak, 30. i 31. decembra, u periodu od 9 do 15 časova, u sali Skupštine opštine Gacko.

Ugovore o stipendiranju umjesto studenata koji su odsutni, mogu potpisati članovi uže porodice, prvenstveno roditelji.

Prilikom potpisivanja ugovora potrebno je imati:

1. ličnu kartu roditelja koji potpisuje umjesto studenta,

2. kopiju tekućeg žiro računa studenta, odnosno kartice, sa pečatom i potpisom banke kod koje je račun otvoren.

Napomena: Svi studenti koji su prilikom predaje dokumentacije za prethodni konkurs koji je opština Gacko raspisivala za školsku 2017/18 godinu, predali i kopiju tekućeg žiro računa, a ukoliko je validan, isti ne moraju donositi jer se već nalazi u arhivi.

Bez lične karte i dostavljenog žiro računa korisnika stipendije potpisivanje ugovora neće biti moguće.

Sve stipendije naznačene u ugovoru biće isplaćene po kompletiranju žiro računa studenata i obezbjeđenju finansijskih sredstava.

U prilogu obavještenja nalazi se preliminarna rang lista studenata koji su stekli  pravo dobijanja studentske stipendije za školsku 2018/2019 godinu, a koje dodjeljuje Opština Gacko. Preliminarna rang lista nalazi se i na Oglasnoj tabli Opštine Gacko. Za sve eventualne nedoumice ili žalbe studenti se mogu obratiti Odjeljenju za privredu finansije i društvene djelatnosti Opštine Gacko, odnosno Samostalnom stručnom saradniku za društvene djelatnosti i statistiku, Milanu Nikčeviću, u kancelariju broj 25, treći sprat, ili na broj 059/472 – 436, lokal 306.




Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: