Foča: Putem humanitarnog broja za slijepe i slabovide prikupljeno 1.984 KM | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Foča: Putem humanitarnog broja za slijepe i slabovide prikupljeno 1.984 KM

Izvor: Radio Foča | Datum:17.01.2020.

Za Međuopštinsku organizaciju slijepih i slabovidih Foče, Kalinovika i Čajniča, pozivom na Emtelov humanitarni broj 1433, od 1. do 31. decembra 2019. godine, prikupljeno je 1.984 KM.

Predsjednik organizacije Dara Đajić izjavila je za Radio Foču da su ostvarena 2.182 telefonska poziva, dok su troškovi Emtela iznosili 198 KM.

„Zahvalila bih se ispred naše organizacije svima koji su učestvovali u akciji. U posljednje vrijeme bilo je dosta akcija putem humanitarnog telefona, a mi smo zadovoljni, jer nemamo svoj grant u opštinskom budžetu, tako da koliko god došlo nama je dobrodošlo“, reka je Đajićeva.

Ona je navela da je ovo bila treća ovakva akcija otkako postoji Međuopštinska organizacija.

„Istina, nerado je organizujemo, ali moramo nekako da opstanemo. Prikupljena sredstva iskoristićemo za pomoć našim najugroženijim članovima, kao i za rad naše organizacije“, napomenula je Đajićeva.

Ona se zahvalila medijima, kao i svim prijateljima koji su promovisali humanitarni broj.

Međuopštinska organizacija slijepih i slabovidih Foče, Kalinovika i Čajniča okuplja 30 članova starije životne dobi, od kojih je 25 iz Foče.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: