Turistička organizacije Republike Srpske predstaviće se u Madridu i Bratislavi | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Turistička organizacije Republike Srpske predstaviće se u Madridu i Bratislavi

Izvor: SRNA | Foto: VIKIPEDIA | Datum:21.01.2020.

Turistička organizacija Republike Srpske učestvovaće prvi put na Internacionalnom sajmu turizma „FITUR 2020“ u Madridu koji će biti održan od sutra do nedjelje, 26. januara, s ciljem razvoja i unapređenja turističke ponude.

 

Turistička organizacija Republike Srpske će, na osnovu sporazuma o regionalnoj saradnji, na Međunarodnom sajmu turizma „ITF SLOVAKIATOUR 2020“, koji će biti održan od četvrtka do neđelje, 23. do 26. janaura, u Bratislavi, turističke ponude i proizvode Srpske predstaviti na štandu Turističke organizacije Vojvodina.

Na izložbenom prostoru sajma „FITUR 2020“, odnosno zajedničkom štandu turističke agencije „DMC Fortuna turs“ iz Mostara, te štandu Vojvodine na sajmu turizma „ITF SLOVAKIATOUR 2020“, Turistička oraganizacija Republike Srpske predstaviće sveukupnu turističku ponudu.

Biće predstavljene destinacije aktivnog odmora, ponude kratkih odmora sa obilascima kulturno-istorijskih znamenitosti, ponude nacionalnih parkova, atraktivne manifestacije za mlade koje su zastupljenje u ljetnim mjesecima, te ponudu banjskog turizma.

„FITUR“ je jedan od šest najvećih poslovnih sajmova turizma u Evropi, na kojem su lani bila 142.642 poslovna posjetioca, 110.848 posjetilaca, oko 10.487 izlagača i kompanija iz više od 165 zemalja i 8.000 novinara iz 68 zemalja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: