Promotivni video TORS- a u finalu na Internacionalnom sajmu u Madridu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Promotivni video TORS- a u finalu na Internacionalnom sajmu u Madridu

Izvor: RTRS | Foto: Youtube/Turistička Organizacija Republike Srpske TORS | Datum:22.01.2020.

Promotivni video Turističke organizacije Republike Srpske /TORS/ u kojem se može vidjeti domaća ponuda i ljepote Srpske, ušao je u finale na Internacionalnom sajmu turizma "Fitur 2020", rekla je Srni direktor TORS-a Nada Jovanović.
Jovanovićeva je istakla da je promotivni film pod nazivom "Ne mnogo, već mnogo više" / Nothing much, but much more/, izazvao veliku pažnju oko 11.000 izlagača u Madridu.

Ona je navela da je ovo četvrti najveći sajam u Evropi, nakon onog u Berlinu, Londonu i Moskvi, te podsjetila da je prošle godine imao 142.642 poslovna posjetioca, 110.848 posjetilaca, oko 10.487 izlagača i kompanija iz više od 165 zemalja i 8.000 novinara iz 68 zemalja.

Jovanovićeva je istakla da je cilj privući i goste iz Južne Amerike jer je ovo jedini sajam na kojem oni predstavljaju svoje tržište i vrlo su rijetko na ovakvim manifestacijama.

 

 

"Od ovog sajma očekujemo i da privuče veći broj španskih turista u Srpsku, koji su nas već prepoznali kao destinaciju za aktivni odmor i kao adrenalinsku destinaciju, ali ima zainteresovanih i za naše banje. Dolazi nam veliki broj mladih Španaca", naglasila je Jovanovićeva.

Ona je navela da će na izložbenom prostoru sajma, odnosno zajedničkom štandu sa turističkom agencijom "DMC Fortuna turs" iz Mostara, Turistička organizacija Republike Srpske predstaviti sveukupnu turističku ponudu.

"Predstavićemo zimsku ponudu, Jahorinu, Kozaru i manja skijališta, odnosno destinacije aktivnog odmora, ponude kratkih odmora sa obilascima kulturno-istorijskih znamenitosti, ponude nacionalnih parkova, atraktivne manifestacije za mlade koje su zastupljenje u ljetnim mjesecima, te ponudu banjskog turizma i gastronomiju", precizirala je Jovanovićeva.

Sajam u Madridu trajaće do nedjelje, 26. januara.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: