Počela školska takmičenja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Počela školska takmičenja

Izvor: Radio Gacko | Datum:24.02.2020.

U subotu 22. februara počela su opštinska takmičenja u OŠ „Sveti Sava“ Gacko. Đaci su ove godine „probili led“ rješavajući zadatke iz matematike.

 

Učenik 7. razreda Strahinja Slijepčević bio je najbolji u generaciji i zauzeo prvo mjesto, na drugom je Đorđije Glušac, dok je treća pozicija pripala Milošu Mučibabiću.

Znanje iz matematike pokazalo je i petoro učenika 8. razreda, a najbolji je bio Gojko Dulać koji je osvojio prvo mjesto. Prošlogodišnja pobjednica Jana Antelj ovaj put se plasirala na drugo, dok je treće zauzela Milica Marković.

Ivana Radan je najbolje rješavala zadatke u konkurenciji 9. razreda, drugoplasirana je Andrea Kovačević, na trećoj poziciji je Nevena Vuković.

Za takmičenje su ih pripremali nastavnici Mika Grubačić, Ranko Koprivica i Ljiljana Zirojević. Učenici koji su imali dovoljno bodova predstavljaće našu školu i grad na regionalnom takmičenju.

Sledeće subote osnovci 7. razreda odmjeriće znanje iz fizike, saznajemo u OŠ „Sveti sava“ Gacko.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: