Kolegijum NSRS o zakazivanju posebne sjednice | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Kolegijum NSRS o zakazivanju posebne sjednice

Izvor: RTRS | Datum:27.03.2020.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović sazvao je za danas skupštinski Kolegijum za utvrđivanje prijedloga dnevnog reda i termina održavanja posebne sjednice republičkog parlamenta.

Sjednica Kolegijuma biće održana u 12.00 časova, a saopštenje će biti objavljeno nakon njenog završetka, saopšteno je iz Odsjeka Narodne skupštine Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Fotografije i kadrovi sa početka sjednice Kolegijuma biće dostavljeni medijskim kućama.

Na osnovu dogovora postignutog na sastanku koji je juče sazvala predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, na posebnoj sjednici Narodne skupštine trebalo bi da, na zahtjev Vlade, bude proglašeno vanredno stanje na teritoriji Srpske zbog virusa korona.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, predsjednik Vlade Radovan Višković, predsjednik Ustavnog suda Džerard Selman, potpredsjednik Ustavnog suda Snežana Savić, ministar pravde Anton Kasipović i generalni sekretar Vlade Srpske Siniša Karan.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: