Foča: Opštinski štab za vanredne situacije osudio pokušaj nasilnog ulaska u Univerzitetsku bolnicu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Foča: Opštinski štab za vanredne situacije osudio pokušaj nasilnog ulaska u Univerzitetsku bolnicu

Izvor: Radio Foča | Datum:29.03.2020.

Opštinski štab za vanredne situacije osudio je pokušaj nasilnog ulaska u Univerzitetsku bolnicu Foča koji se desio sinoć i upozorio građane da su sve posjete u ovoj zdravstvenoj ustanovi zabranjene.  

Niko od građana ne smije samoinicijativno da ulazi u prostor Univerzitetske bolnice i da na bilo koji način ugrožava zdravstveni sistem, istaknuto je na sastanku Opštinskog štaba za vanredne situacije.

Na sastanku je navedeno da na odjeljenjima svakodnevno dežura pet ljekara, kao i da građani potrebne informacije mogu da dobiju pozivom na direktne brojeve telefona koji su objavljeni na zvaničnoj internet prezentaciji Bolnice.

Na građane je apelovano da striktno poštuju pravila i da ne ugrožavaju ostale pacijente i zdravstveni sistem.

U Univerzitetskoj bolnici Foča, zbog trenutne epidemiološke situacije, posjete oboljelima su zabranjene od 10. marta, a hitnost prijema pacijenata procjenjuju ljekari.

Na području Foče i ostalih opština u Gornjem Podrinju i dalje nema lica oboljelih od virusa korona.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: