Ćorić se odrekao po 50 odsto plate i poslaničkog dodatka u korist Fonda solidarnosti | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćorić se odrekao po 50 odsto plate i poslaničkog dodatka u korist Fonda solidarnosti

Izvor: RTRS | Datum:02.04.2020.

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nedeljko Ćorić izjavio je Srni da u vremenu kada Srpska vodi još jednu veliku bitku, ovog puta protiv korona virusa, najvažnije je da najodgovornije ličnosti u društvu budu na visini zadatka.

- S toga je veoma važno da mi kao nosioci političkih funkcija ličnim primjerima pokažemo našu opredijeljenost za solidarnost i sabornosti. Solidarnost nam je potrebna da pomognemo našoj državi i našem narodu, a sabornost da se svi zajedno bez obzira na bilo kakvu pripadnost okupimo oko zajedničkog cilja da pobijedimo ovo 'nevidljivo zlo' koje nas je napalo i da dovoljno spremni izađemo iz ove krize - naglasio je Ćorić.

Slijedeći primjer svojih kolega, Ćorić je naveo da želi da da lični doprinos u borbi na sprečavanju i ublažavanju posljedica izazvanih epidemijom virusa korona, odričući se 50 odsto ličnih primanja u korist Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske.

Ćorić je potpisao izjave kojima se odrekao 50 odsto plate koju prima kao izvršni direktor za ekonomsko-finansijske poslove u preduzeću Elektro-Bijeljina i 50 odsto poslaničkog dodatka u korist Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: