Ispunjena posljednja želja doktora Lazića: "Marš na Drinu” i aplauz za čuvenog hirurga | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ispunjena posljednja želja doktora Lazića: "Marš na Drinu” i aplauz za čuvenog hirurga

Datum:14.04.2020.

Opština Istočno Novo Sarajevo večeras je ispunila posljednju želju čuvenog srpskog hirurga Miodraga Lazića, koji je u Nišu preminuo od posljedica virusa korona, puštajući s razglasa na Trgu Republike Srbije pjesmu "Marš na Drinu".
Vozilo s čijeg razglasa se čuje pjesma "Marš na Drinu" prolazilo je ulicama Istočnog Sarajeva nakon 20.00 časova kada je zbog epidemije virusa korona zabranjeno kretanje, a brojni građani izašli su na prozore i balkone kako bi odali poštu doktoru Laziću.

Čuveni srpski hirurg je u posljednjoj poruci javnosti potpisanoj sa "Doktor Laza - hirurg napaćenog srpskog naroda" naveo da mu je posljednja želja da bude ispraćen pjesmom "Marš na Drinu".

Ratni hirurg doktor Miodrag Lazić /65/ preminuo je jutros od posljedica virusa korona. Učestvovao je kao dobrovoljac u odbrani Republike Srpske gdje se istakao hrabrošću i požrtvovanošću.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: