Lista proizvođača zaštitne opreme, farmaceutskih i hemijskih proizvoda | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Lista proizvođača zaštitne opreme, farmaceutskih i hemijskih proizvoda

Izvor: RTRS | Datum:23.04.2020.

Spoljnotrgovinska komora BiH objavila je na svojoj web stranici preliminarnu listu proizvođača zaštitne opreme, farmaceutskih i hemijskih proizvoda iz BiH.

Cilj pripreme ove liste je da se šira javnost upozna o potencijalnim proizvođačima navedenih proizvoda u BiH, budući da su se mnoge kompanije preorijentisale na proizvodnju pomenutih proizvoda zbog povećanih potreba i potražnje stanovništva i privrede, saopšteno je iz Komore.

Iz Spoljnotrgovinske komore napominju da je preliminarna lista sačinjena prema internim saznanjima i podacima koje su kompanije same dostavile.

- Komora ne raspolaže podacima da li je kompanija koja je trenutno preorijentisala svoju proizvodnju sertifikovana za to, niti ima saznanja da li proizvodi zadovoljavaju standarde kvalitete. Za sva pitanja o proizvodima molimo da direktno kontaktirate kompaniju za čije proizvode ste zainteresovani - navodi se u saopštenju.

Kompanije koje se bave proizvodnjom ovih proizvoda, a ne nalaze se na ovom spisku, mogu se javiti mejlom na adresu [email protected].


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: