Radojičić: I dalje na snazi zabrana okupljanja i javnog prevoza | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Radojičić: I dalje na snazi zabrana okupljanja i javnog prevoza

Izvor: SRNA | Datum:28.04.2020.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da su nadležni pristupili liberalizaciji pojedinih mjera koje su donesene radi prevencije širenja virusa korona, ali da i dalje ostaju na snazi mjere koje se odnose na zabranu okupljanja i javnog prevoza u gradu.

Radojičić je, nakon sjednice Gradskog štaba za vanredne situacije, rekao da se u Republici Srpskoj, pa tako i u Banjaluci, pristupilo ublažavanju pojedinih mjera zbog bolje epidemiološke situacije, u smislu da je na dnevnom nivou evidentiran manji broj oboljelih, a povećan je broj oporavljenih.

S obzirom na to da je otvoren veći broj trgovinskih i poslovnih subjekata, kao i muzeji i biblioteke, on je naveo da komunalna policija i inspekcija od danas pojačano kontrolišu njihov rad u smislu pridržavanja preventivnih mjera.

Radojičić je rekao da za 1. maj u Banjaluci neće raditi trgovine, usluge i niko osim dežurnih službi, bez obzira na policijski čas.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: